Movie Theatres – USA

Royal, San Francisco 1997.

Verzameling bioscopen in Amerika. Sinds 1997 bij elkaar gefotografeerd door Ken Roe, een van de mensen achter de Cinema Theatre Association in Engeland. Naast Amerika ook nog een hoop juweeltjes uit Europa en de rest van de wereld. In bovenstaand exemplaar heeft uw correspondent nog aardig wat matinee voorstellingen mee mogen pikken.

Flickr.com/photos/kencta/sets/72057594052211832/

New Amsterdam, NYC balconies.

Galaxy Neonopolis, Las Vegas, NV

Pavilion Theatre, Brooklyn, NYC

Tea Room Theatre, San Francisco

Flickr.com/photos/kencta/sets/72057594052211832/

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*