The World’s Largest Shopping Mall

Zakenman bouwt monument voor zichzelf maar het loopt niet helemaal zoals gepland.

Korte documentaire van Sam Green (o.a. Rainbow Man/John 3:16 en Weather Underground) over de grootste shopping mall ter wereld. Slecht 10 à 12 winkels zijn daadwerkelijk in gebruik en er komt bijna geen hond, maar wel een indoor achtbaan. Natuurlijk in China, het nieuwe Japan.

Hoofdstuk 3 van een live documentaire in 4 delen:
Utopiainfourmovements.com

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Hi. Thanks for sharing The World’s Largest Shopping Mall by filmmaker Sam Green, one of our Kollective Directors.

    Cheers,
    Team Kontent

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*