About [Redactie] 9054 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

5 Comments

 1. Fijn zeg – overschatte mukartiest, de geenstijl van de beeldende kunst. (Al doet dat geen recht aan de kwaliteit van geenstijl.) Heeft alles al eens opgehangen. (Kinderen, leuk!)

  Zzzz gaapverwekkend saai, obstinaat rebels. Daar staat een paard in de gang. Gulle lach van Van Duin er zelf bij denken.

  Met dat poppetje in Boijmans – kan dat ook eindelijk weg….?

  Expositieiconcept Guggenheim is wel briljant overigens.

 2. Niet mee eens JB, briljante kunstenaar en van invloed; wiens humor vanaf het “ben zo terug” bordje uit ’89 niet meer weg te denken is bij de huidige generatie. Roman Ondák, Erwin Wurm, Jonathan Monk, Ryan Gander zijn hem wat dat kunstgeschiedenis herkenning en herhaling in ‘haha’ en ‘aha’ context toch echt wel schatplichtig.

  Om wat briljantjes te noemen: naast al het visuele snoep ook het giga billboard in de biënnale van Venetië in ’93 (gewoon je ruimte verpatsen aan de hoogste bieder). Ook niet te vergeten zijn uiteindelijk gecancelde tentoonstelling bij de Appel in ’96 met de titel: ‘Another fucking readymade’ waarbij hij de gehele inventaris van Galerie Bloom had gestolen en wou exposeren (viel in het verkeerde keelgat van de organisatie). En is niet te vergeten samen met Massimiliano Gioni (New Museum, tevens curator van van zijn overzicht) mede oprichter van de Wrong Gallery. + vanaf ’96 plaatjesbladenmaker van de analoge versie van Tumblr: Permanent Food.

 3. Nu ook app-baar deze briljante kunstenaar en van invloed:

  “John Waters […] Nancy Spector […] Vince Aletti; artist Carsten Höller […] curators Francesco Bonami, Germano Celant, Bice Curiger, Massimiliano Gioni, and Chrissie Iles; and gallerists Massimo De Carlo, Marian Goodman, and Emmanuel Perrotin.”

  over de gapende leegte die de kunswereld rest bij het verscheiden van de grote MC

  http://www.guggenheim.org/new-york/exhibitions/upcoming/maurizio-cattelan-all/download-the-app

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*