The Silver Grid, Semâ Bekirovic en Lotte Geeven

Semâ Bekirovic en Lotte Geeven zijn op dit moment in New York voor het project The Silver Grid. Elke week publiceert West digitaal een ‘work in progress’ boekje. Ondertussen zijn we al aanbeland bij deel vier.

Over natuur en cultuur in Manhattan, must see, daar kan een schitterende expositie uit voortvloeien:

west-denhaag.nl/exhibitions/The_Silver_Grid/preview

Opklikken naar groot:

west-denhaag.nl/exhibitions/The_Silver_Grid/preview

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*