Bitter Sweet Symphony vs Good Things

Klassiekertje uit de Rotterdam periode van Marc Bijl/ Götterdammerung of zoals een YouTube bezoekertje opmerkt: “must admit that is the best sisters cover i’ve ever heard”.

Ondertussen in het Duitse Ruhrgebied en omstreken. Spuitverf meets The Verve.

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*