Jeroen Bosch – Traces (Work in Progress)

Testdriving 1/100: Arranged and (dis)placed traces I

De ateliermuur waar 100 stickerwerken uit de serie For The Love Of Money tentoongesteld waren vastgelegd in A4-prints en verplaatst naar andere lokatie. Tentoonstellingsresidue, sporen, in de vorm van een regelmatig grid A4tjes van een bijna regelmatig grid schroeven, stipjes en tapejes.

Detail (klik voor groot)

Om niet al teveel verschillende witwaarden te krijgen (ochtendlicht, avondlicht, TL) is het zaak alle 100 fotos vrij snel achter elkaar te maken.

For The Love Of Money, de stand

En dan krijg je zoiets – zonder de werken.

(klik voor groot)

jeroenbosch.com

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*