Opening De Geest van het Huis Amsterdam

“Een tentoonstelling, zoals je vroeger in de 17de en 18de eeuw de Salon had; een ontmoetingsplek bij iemand thuis waar kunstenaars, schrijvers, filosofen en musici hun denkbeelden en werk uitwisselden. Zoiets als Facebook en Linkedin nu. Met deze tentoonstelling wil ik kunstenaars, kunstwerken en geïnteresseerden samen brengen. Niet op internet, maar in mijn huis. […] Een huis van boven tot onder gevuld met kunst van bekende en minder bekende, jongere en oudere kunstenaars.”

Opmerkelijk initiatief: open thuistentoonstelling in hartje Amsterdam met werk van meer dan zeventig kunstenaars.

lisacouwenbergh.com/site/index.php?id=11

(Foto’s Michiel Hogenboom.)

Tapijt Lizan Freijzen

Lisa Couwenbergh

Lisa Couwenbergh met secondante Mai van Oers.

Met meer dan zeventig deelnemers overvol. Elk weekend te zien t/m zondag 20 november.

lisacouwenbergh.com/site/index.php?id=11

About Jeroen Bosch 4652 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. En nou iedereen die trap op! Ook de man en vrouw in de straat, want als je nou ergens kunt zien dat kunst geen gesloten wereldje is dan is het in Lisa heur huis aan Molenpad 11. Dus: niet zeuren, maar kijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*