Rasha Kahil

In Your Home, 2008-2011.

“..a self-portrait series started in 2008, in which I have intuitively and secretly appropriated other people’s private spaces with my own nude body. When I have been left alone in someone’s house, even if for a few fleeting minutes, I have whipped out my compact 35mm camera, and with the use of the self-timer, shot myself in the domestic space, without the host’s knowledge.”

Rashakahil.com

The Sporting Club

Diary Autumn Winter 2010

Diary Spring Summer 2010

Rashakahil.com

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*