About [Redactie] 8891 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

1 Comment

  1. Zou gaarne weten wanneer de Scheringa-collectie geveild zal worden. Onze belangstelling komt voort uit het feit dat 1 van de stukken, nl. “Vrouwenkop” van Wim Schumacher ooit in ons bezit is geweest.De herkomst gaat terug naar de heer A.Boersma, mijn oom, en de heer W.Ladenius, Haarlem. Begin 70-er jaren hebben wij het schilderij geërfd.In de 90-er jaren hebben wij het schilderij bij Christie’s laten veilen. Nu zien wij Schumacher tot onze verrassing via de Scheringacollectie terug. Wij zouden dit schilderij graag weer in ons bezit hebben, welke zijn de mogelijkheden hiertoe? Wij zien uw bericht hieromtrent gaarne tegemoet, bij voorbaat dank, Mw A.G.Vlijm-Tellegen, Amsterdam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*