Portrait Professional

Niet zo…

…maar zo.

Niet zo…

…maar zo.

Van zuur sletje…

…tot kappersassistente

Van humorloze flatscreen…

…tot olijke pretletter.

Professionele software om weer leven in te gladde kopjes te blazen. Middels handige sliders kloofjes, sproeten en gezicht in het gelaat toevoegen was nog nooit zo gemakkelijk. Topmodellen zweren bij de Naturalizer TM van Portrait Professional.

Kost niet duur en gemakkelijk in gebruik.

portraitprofessional.com

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*