About [Redactie] 9072 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. Och jee..weer een Design Academy designer die rijkeluis-decoratie verward met inhoudelijke integriteit. Wat een aanfluiting. Ach, het is in het nieuws, dan is de helft van die flinterdunne inhoudelijke invulling al voor elkaar, lekker makkelijk en tenenkrommend saai dit…design met een bak popcorn erbij.

  2. Heb de uitzending bij DWDD ook gezien. Wat een tenenkrommende vrijblijvendheid spreekt er uit dit werk. Los van de lelijkheid en schreeuwerige vormen/kleur-taal van het werk, drukt het werk slechts luiter een klein voorspelbaar vingertje op een gevoelige plek; namelijk de hijgerigheid van de media. De media in Nederland is slechts geinteresseert in snelle quotes en schandaaltjes als het gaat om beeldende kunst. We kunnen veel leren van onze zuiderburen, die iedere week prachtige documentaires over hun Belgische kunstenaars uitzenden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*