George Kuchar geïnterviewd door Felix Bernstein

“Making a movie is just like having a family, because people get to know one another.”

Inspirationeel momentum van de dag, de 17-jarige Felix Bernstein in gesprek met een 67-jarige George Kuchar. Kuchar is zichtbaar op zijn gemak en in topvorm. Serieus, persoonlijk en buitengewoon grappig.

Youtube.com/watch?v=22fhDfHtHq8 Video na de klik.

(via BaS)

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*