Art Spiegelman Lecture at SHU

“Why comics? Why mice? Why the holocaust?”

Voor wie ooit het meesterwerk Maus las. Art Spiegelman uitgebreid aan het woord over de 10 jaar tussen idee en uitvoering van deel 1 en het maken van deel 2, waar hij op het moment van spreken middenin zit.

De lezing duurt anderhalf uur, de laatste 30 YouTube minuten laten bijzonder interessante fragmenten uit een documentaire over The March of Time zien.

Youtube.com/watch?v=ietzZBf3OD4 (video na de klik)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*