Jasper van Es

Counterfeit, 2011.

“A new Euro bill made out of two Euro bills. The used bills put together have the same value as the new bill.”

Jaspervanes.nl

The Price Is Right, 2011.

“By directly bidding for the work, at €100 a turn, the highest bidder can own the work for at least 1 year. After this period the work will be put up for auction again starting with the latest price. When sold, the first buyer receives his purchase price plus one third of the profits.”

Dividing #1, 2011.

advertentie(s)

“The way the purchase price is divided after the sale of the work.”

Benauwd, 2008.

Jaspervanes.nl

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*