Bullshit Artist (a.k.a. Peter Klashorst)

“This is the opportunity to buy the graphic novel “Castles in the Air” made by the artist Peter Klashorst. Only 100 comic books (250 pages) will be printed and include one original sketch signed by the artist. The size of the original art work is A3. All books will be signed and numbered.”

Reeds uitverkocht maar met een beetje geluk slaat u dit jaar uw slag met de herdruk. Enkele van de vele aanvullende opties na de meer.

Bullshit-artist.com

Bullshit-artist.com

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*