Art Amsterdam op nieuwe lokatie

(Opklikken voor groot)

Nieuwe lokatie: Kromhouthal Amsterdam Noord. U weet wel, eerder van BeeldHalWerk. Slogan van weleer: Keigroot en meer dan gezellig. Over het IJ, in Amsterdam Noord.

Wat betekent dat het nu eindelijk dahaag Kunstrai is, die naam behoort definitief tot het verleden. De organisatie is wel in handen van Amsterdam Rai. Maar het RAI-terrein is verlaten.


Grotere kaart weergeven

“Exclusiever en compacter van opzet” en “scherper selecteren” en “richt zich meer dan ooit op het hoogste segment van de beeldende kunst” zijn de steekwoorden – waar kennen we die ook alweer van.

Maar de lokatie is kek. Van Oud Zuid naar Nieuw Noord, er valt wat voor te zeggen. Dat gaat een gans andere beurs worden.

Meer info eerdaags op de oldschool post-industriële website (volop in ontwikkeling):

artamsterdam.nl/nl/nl/Pages/art_amsterdam_2012.htm

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Het wordt lekker ingewikkeld..de KunstRAI is er weer, eind mei in de RAI maar niet van de RAI en Art Amsterdam in september in Noord, wel van de RAI maar niet in de RAI..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*