Ondertussen bij de buren


Eveneens doorlopende Rotterdam updates en verslagen bij de collega’s, een overzicht:

Kees Koomen: “Mariëlle Buitendijk, nominee par excellence” (Re:) “een verrassend bezoek bij een gelegenheid die zeker niet mag worden overgeslagen!” (paviljoen) “vrij rustig” (Art Rdam) “ik kan u zeggen dat een bezoek zeker de moeite waard is!” (Raw) en middenin Re:Rotterdam portretten. (img_0873-int, img_0878-int, img_0885-int en img_0896-int herken ik niet. Wat u?)

We Like Art: “Beurstips: Art, OBJECT en RE: Rotterdam”
WLA over RAW: “Lowlands aan de Maas” en over Paviljoen Rotterdam “klein, sympathiek en goed te behappen”

Lost Painters over RAW: “het meest opvallende bij RAW, is toch zeker de bovenverdieping”, deel over Art Rotterdam “Een erg goede ArtRotterdam, veel mooie stands, veel frisse kunst, de moeite waard om te gaan”. Over RAW Art Fair: “Naast een prachtige tentoonstelling, is RAW Art Fair vooral een beurs. ”

Whatspace over Art Rotterdam “laten we het hoogtepunten noemen”

Kunstbeeld dag 1 “een beeldverslag van de eyecatchers” en dag 2 “de New Art Section” (Beiden Art Rotterdam) en dag 3 “de rest” en MK-award/fundraiser

Metropolis M over Art Rotterdam en over RAW / Re: / Paviljoen Rotterdam.

Sandra Smets “Logeren in een postapocalyptische zooi”

5 Uur, deel 2 & 3, butje-poster en RAW Artfair licht / donker.

Tubelight “een tour in 500 woorden”, deel 2 “Mayhew over Matts Leiderstam” en 3 Bense over RE: “een waardig alternatief”.

De Ondergrond over paviljoen Rotterdam: “het beste werk, van Anne-Marie Ros”

Gonzo Circus pakt uit met “RAW Art Fair – DAG 1: geweren, mariniers, eierwekkers en klei” en “Raw expo: theatrale kunst met vleugels”

je weet toch RAW: “Mooie kunst (een beetje) en naar mijn bescheiden mening ook wel erg veel amateuristische ‘mwah’, ‘OMG wat lelijk’ of ‘get a life’ kunst.”, Re: “Het prachtige uitzicht overtrof in ruime mate de kunst.” Art Rdam: “een beetje tegenvallen, maar qua kunst toch wel de beste dit jaar.” Paviljoen: “Als je toch in de buurt bent, waarom niet?”

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*