Maria Anwander

MY MOST FAVOURITE ART is an installation made of exhibition plates, which I`ve stolen and collected from different galeries and museums since 2004 (Link)

(Ik ken een kunstenaar die exact hetzelfde had gedaan, onder de noemer the great art theft. Helaas niet online/gedocumenteerd. (Vrees voor ontdekking / celstraf en boete / nog niet verjaard: iets weerhield hem van openbaring van het meesterwerk))

maria-anwander.net

(Via RebelArt, lag al even op de plank)

Untitled (Bauzaun VLM) – Every of the 10.953 works from the museum’s art collection is shown in form of a curatorial lable. The complete collection items have never been opened to the public before. (Link)

Everyones’ Best Friends – Cutouts of banknote-portraits from eight different currencies. (Link)

maria-anwander.net

About Jeroen Bosch 4734 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*