Garage Rotterdam

In tijden van bezuinigingen opent begin maart een nieuwe tentoonstellingsruimte in hartje Rotterdam. Particulier initiatief en tot in de punten verzorgd, een aanwinst van formaat. Splinternieuw, niets is nog stuk, alles glanst en staat in de steigers voor jaren tentoonstellingsplezier.

garagerotterdam.nl

Expobreed hardhout…

…een gezellige counter…

…en waar geen hardhout hard steen.

De opbouw van de openingstentoonstelling is in volle gang.

Ook voor al uw video’s

Garage: ah vandaar de naam!

Garage Rotterdam opent met Hermetic City. Met werk van Alexa Meyerman, Erik Sep, Jasper de Beijer, Dirk Zoete, Inti Hernandez, Renato Nicolodi, Sandro Setola en Georg Bohle.

Alles maar dan ook werkelijk alles is tot in de puntjes verzorgd.

De verwarming in de opslag – heb je je desig ooit zo zout gegeten?

“Zeg de keuken niet kieken hoor!”

Was/was (Laatste twee foto’s Garage Rotterdam)

Onnederlands en met grootsteedse allure. Een opleveringsniveau waar het Stedelijk of welke high end white cube waar dan ook een puntje aan kan zuigen. Maar vooral glorieus dat zoiets in tijden van bezuinigingen van de grond komt.

2 maart opent de garage voor publiek. Zien is geloven. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de exposities en de te tonen werken. Vijf tentoonstellingen per jaar. Hans van der Ham is curator.

garagerotterdam.nl

About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*