About [Redactie] 8853 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. Raw II, nostalgica meets affordable art fair: wat gaat het worden? Wordt niet georganiseerd door de RAI – die doet Art Amsterdam – maar natuurlijk juichen die het wel toe. (lalala geld) Een nationale kunstbeurs voor hedendaagse kunst en hedendaagse toegepast kunst: ik vrees het ergste.

  2. Om de verwarring compleet te maken leidt een zoekopdracht in Google naar Art Amsterdam naar twee Art Amsterdams.

  3. ArtAmsterdam vs. KunstRAI. Ziet ernaar uit dat we een catfight hebben daaro.. nu al benieuwd naar 2013!

  4. Ach JB, kunst is niet voor angstige mensen. En dan ook nog met al die vooroordelen. Kunst gaat toch over wat mag en wat kan? niet over wat er allemaal niet mag en niet kan! Wordt gewoon een brede beurs, met een breed aanbod voor een breed publieke en nu eens niet voor een kleine semi-elitaire cultureel-correcte nichemarkt. Het kan ook best allemaal naast elkaar hoor. Rotterdam had vorige week 5 beurzen/initiatieven tegelijk en dat versterkte elkaar allen maar. Een groot feestje!! De Rotterdam Art Week is geboren….. Op naar Amsterdam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*