About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Haha je bent me net voor – ik was hem ook aan het plaatsen.

    Luguber haast, je zult dit maar in het openbaar vervoer mede mogen maken, geweldig. En los daarvan: in het gewone openbare leven enorm interessante kledij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*