Fluitend de wereld rond

“Joe learned how to speak telephone”

1957, toen het internet nog niet bestond en het telefoonnet nog volledig mechanisch was ontdekte de 7 jarige Joe Engressia Jr hoe hij door te fluiten gratis en voor niets de hele wereld rond kon bellen en zo een beetje aan zijn beroerde thuissituatie kon ontsnappen.

Ontroerende audiodocumentaire, must listen van de dag.

Radiolab.org/2012/feb/20/long-distance/

advertentie(s)

(via BoingBoing)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*