About Niels Post 3611 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Hee die onderste foto heb ik gezien! En nog ergens één. Waren er geen lege winkelpanden in de buurt van Bond Street?
    Heb er in A’dam ook 1 gespot op hoek F. Bolstraat & Ceintuurbaan.

  2. @ Vincent: Geen idee of er in de buurt van Bond Street lege panden waren (vast wel). Deze 5 zitten ongeveer tussen Old Street en Whitechapel Road.

    Amsterdam klopt inderdaad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*