Redres Erfgoedmakelaar

Atelier van Lieshout | Junior Slave Manager House € 100.000,- K.K. (Link)

“REDRES is de grootste specialist op het gebied van monumentaal erfgoed en bijzondere objecten in heel Nederland en is opgericht in 2003. […] Re dres~seren (ov.ww.): weer in orde brengen: herstellen”

Ook en vooral voor al uw van Lieshoutjes:

Atelier van Lieshout | AVL-Headquarters € 400.000,- K.K.

“De AVL-Headquarters zijn oorspronkelijk onderdeel van AVL-Ville. […] Het gebouw, dat bijvoorbeeld ook ingezet kan worden als restaurant, maar natuurlijk ook als kantoor, kan gemakkelijk worden verplaatst en komt binnenkort vrij voor hergebruik. “

redres.nl/erfgoedmakelaar/erfgoed-aangeboden/868/atelier-van-lieshout-avl-headquarters.asp

Toppertje in het erfgoedangebot is wel de pionierset, € 250.000,- K.K.:

“De pionierset bestaat uit een woning, een stal, een ren voor konijnen, een varkenskot, gereedschappen, benodigdheden en hekken. De zeecontainer zelf kan gebruikt worden als schuur.”

Betere Van Lieshout is zelden gemaakt. Breng zijn manke poppetjes naar de vuilstort mocht u die nog hebben staan in de achtertuin en koop nu een past-overal-in-de-tuin klassieker voordat uw buurman u voor is:

redres.nl/erfgoedmakelaar/erfgoed-aangeboden/867/atelier-van-lieshout-pionierset.asp

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*