De Happy Famous Artists verhuisd

“With 14,000 troops on the streets, Naval destroyers on the Thames and rocket launchers on the rooftops London seemed like the natural home for the Happy Famous Artists!*”

Van Brussel naar Londen plus een nieuwe website met onder andere een bijzonder handig nieuw kunst kwalificatie systeem.

Happyfamousartists.com

“Color coded, numerically ordered simple universal labelling system for Art.”

Art Classification Label, 2012.

Happyfamousartists.com

“* We were only slightly disappointed to discover this was not purely a welcoming committee for our benefit but was something to do with an old lady’s anniversary of wearing a crown and some sporting event for brands.”

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*