Hitlar (de zoon van)

“The son of Hitler — the eponymous Hitlar — spends his days terrorizing a small town, using his musical sting to petrify his enemies, and conversing with paintings of his dead Nazi father.”

Dat belooft wat. Uit de krochten van de Pakistaanse film industrie (jaren 80), teruggevonden voor op het internet. Fragmentje na de klik, het hele epos in 10 handige delen (zonder ondertiteling) op YouTube.

De url zegt het al:
Io9.com/5917368/your-brain-cannot-handle-hitlar-a-movie-about-hitlers-evil-pakistani-gangster-son

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*