About [Redactie] 8953 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

17 Comments

 1. Van Warmerdam, Olaf en nu Dumas? Het is ze van harte gegund, maar wat is dit voor “veren in de kont” prijs?

 2. Johannes Vermeer zal zich in zijn graf omdraaien. Marlene Dumas kan helemaal niet schilderen en ze doet daar ook gen enkele moeite voor. En waarom zou ze ook, als de elite die kunsthoer steeds blijft ophemelen. In deze crisis tijd wordt zomaar 100.000 Euro aan betekenisloze rotzooi van Marlene verspild.

 3. Marlene Dummass is een kunstenares die de eerste de beste krantenfoto/google afbeelding overtrekt en vervolgens modderig inkleurt.
  Ik besef me plots dat daarin niet geheel uniek is.
  Haar belachelijke accent daargelaten…

 4. Toch goed om te zien dat zo’n vermelding op geenstijl niet alleen zorgt voor incidenteel bezoek bij Tinkerbell, maar dat de zure reaguurders ook de moeite nemen om te reageren op andere posts..

 5. Ed vd L.,
  Spreek vooral voor uzelf.
  U trekt zelf ook foto’s over?

  achtend,
  uw piefpafpoef

 6. Wat erg, deze reacties. Hebben mannen nog steeds zoveel moeite met een getalenteerde vrouw die ook nog eens wereldwijd erkenning krijgt en succes heeft? Het is 2012 jongens, wordt eens wakker. Je hoeft het niet mooi te vinden, dat is heel persoonlijk. Maar van een beetje respect wordt de wereld echt een prettiger plek om te leven, voor ons allemaal.

 7. het lijkt mij meer dan evident dat deze prijs aan marlene dumas gaat.
  het lijkt mij trouwens ook evident dat er altijd mensen zuur reageren al zij zelf niet op de lijst voor nominatie staan. lang leve de jalousie!

 8. misschien was alleen de eervolle titel al een feest geweest voor Dumas…
  100.000 euro? Serieus?

  Wat een heerlijk land is dit toch

 9. Jaloers of niet, zuur of niet. Met een ton run je een kunstinitiatief, ondersteun je nieuw talent. Nu gaat het aan iemand die het niet nodig heeft. In tijden van krapte is dit geld beter te besteden.

 10. misschien gaat ze nu, zij die prijs wint, eens iets anders proberen dan altijd maar de foto, dan ontwikkeld zij zich een keer.
  Zelf schilderde ik op de academie ook foto’s op de academie, maar daar ben ik nu al een paar jaar mee gestopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*