About [Redactie] 8950 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

9 Comments

 1. Mwoah kinderachtig…. Zo werkt het natuurlijk wel. Als je voor rotte visch uitgemaakt wordt, ga je er van de weeromstuit naar rieken. Alleen normaal gesproken geef je dat nooit toe als bestuurder. Daar hoor je boven te staan. Of je speelt dat je erboven staat.

  “het werd heel persoonlijk gespeeld en het begon allemaal met een Mars der Beschaving. Als je zo uit de bocht vliegt, kan ik daar niet meer inhoudelijk op ingaan.”

  Mmm. Van het begin af speelde hij met verve de rol van knippen en scheren en vooral niet van de inhoud.

  Schreeuwtheater heeft meer schade aangericht dan wordt gedacht, dat denk ik dan weer wel. De normale mensch haat met Zijlstra kunst meer dan ooit tevoor.

 2. Dat geloof ik niet JB. Wanneer men een sector onevenredig hard treft en vervolgens de emo-kaart speelt, ben je als bestuurder geen knip waard. De mars en de schreeuw waren geen goede dingen maar hier verschuilt hij zich achter krokodillentranen.

 3. een rat die natrapt. veel anders komt er bij mij niet op. ..en de vraag waarom een krant dit plaatst – wat hier nieuws aan in? (parool op vk/nrc popitoer)

 4. @JJ:
  Jij vind alles popitoer deze dagen, waar ik denk dat het toch echt nieuws is als Zijlstra zegt dat hij geen inhoudelijk besluit heeft genomen maar puur uit rancune heeft gehandeld.

  Ik heb het hele artikel overigens niet gelezen, alleen de ankeiler online waar boven naar gelinkt wordt.

 5. Ik heb de gedrukte versie wel gelezen , maar die was dus niet uitgebreider of anderszins bevragend door de schrijver maar dus louter een dictaat door de staatssecretaris. Naar mijn smaak dus zeker wederom twijfelactige popitoer van de pers. Lijkt me een kleine moeite namelijk de beste vent een of twee vraagjes te stellen in ruil voor het plaatsen van zijn platte natrap.

  K was eigenlijk verbaast dit in het Parool aan te treffen. Meer iets voor telegraaf of nieuwe nrc om zich hiervoor te laten spannen.
  Dat heeft zeker nieuwswaarde.. en idd dat hij eigenlijk toegeeft dat het op rancune is gestoeld .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*