Het Malieveld als supermedium

“Al meer dan twee maanden worden elke zaterdagmorgen kleine tentoonstellingen gehouden door Machiel van Soest en Ton Schuttelaar.”

Schuttelaar & Van Soest verlaten het atelier en maken een doorstart op lokatie.

Kees Koomen was erbij afgelopen zaterdag: Blogger.xs4all.nl/chmkoome/archive/2012/07/08/771396.aspx

Niels Post
About Niels Post 3453 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*