Jan Mensen

icon #2, 2012.
Facebook’s favicon in 3 dimensions.

Janmensen.com

Burrougshuffle, 2012.

“A recording by William S. Burroughs from the 60’s, made with his famous random-based cut-up-technique, cutted into 529 parts. Saved as mp3’s and transfered to a iPod (4th generation) with the shuffle-function switched on.”

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*