Just Quist @ Station Noord, Rotterdam

Just Quist @ Station Noord

Sinds zes jaar houdt Carlo van Driel atelier in Station Noord en omdat alleen ook maar alleen is nodigt hij een paar keer per jaar kunstenaars uit om in de voormalige wachtruimte van het station werk te laten zien, vaak site-specific. Vanaf het perron (en vanuit de trein) is het werk 24 per dag te zien. Daarnaast is het station open op afspraak. Gisteren geopend, de solo van Just Quist.

T/m 16 september a.s.

Voor contactgegevens klik hier (pdf).

Just Quist @ Station Noord

Just Quist @ Station Noord

Just Quist @ Station Noord

Just Quist @ Station Noord

Just Quist @ Station Noord

Just Quist (midden) in gesprek.

Just Quist @ Station Noord

Just Quist @ Station Noord

Just Quist

Just Quist @ Station Noord

Just Quist @ Station Noord

Het atelierdeel van Station Noord, voor de opening hangen er wolkenschilderijen van initiator Carlo van Driel.

Just Quist @ Station Noord

Just Quist @ Station Noord

Just Quist @ Station Noord

Mobiele bar in de smaak KLM.

Just Quist @ Station Noord

De immer goedlachse Carlo himself.

Just Quist @ Station Noord

T/m 16 september a.s.

Voor contactgegevens klik hier (pdf).

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*