About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. @ Alleskunner, inderdaad helemaal gelijk. Heb het aangepast.

    Kwam in Engeland nog een SCHOOIMEEUW tegen.

  2. @NP, die SCHOOIMEEUW (prachtig woord, waarvoor grote dank) was zeker op zoek naar een PATATTENVIS?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*