Virtuele tentoonstelling Lelystad-Zuid

“De foto-tentoonstelling is sinds afgelopen zaterdag te zien onder het nooit in gebruik genomen station Lelystad-Zuid. De foto’s zijn dankzij augmented realty op de aanwezige grafitti geplakt, die om die reden voor de verandering eens gekoesterd moet worden.”

Hoe lang de tentoonstelling gaat duren is niet te voorspellen, elke keer wanneer er nieuwe graffiti bij wordt gespoten in het verlaten station bestaat de kans dat een van de foto’s in de expositie niet meer op je beeldscherm verschijnt. Na verloop van tijd zal de expo in zijn geheel van je tablet of smartphone verdwenen zijn.

Een project van Sander Veenhof, Karel Staa en Stichting De Barak.

Youtube.com/watch?v=59iq-JjyegU (video na de klik)

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*