About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

 1. Yeah !

  K Queers, op de koeienbel kunnen ze heel goed slaan.
  groeten vanuit de woestijn van aragon.
  Oktober colombia en argentinié.
  Lente Japan.

  zojuist in Korea opgetreden, maar dat was klote geregeld. MAG !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*