About [Redactie] 8976 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

 1. L.S.,

  Deze zomer waren we in Heino in het museum. Er kwam op dat tijdstip een witte jaguar met 2 heren aan, waarvan een persoon in een cremekleurig kostuum, die ons heel arrogant negeerde. Later zagen we papieren op een tafel liggen, die betrekking hadden op de eventuele sluiting van het Rijksmuseum Twenthe.
  Wat ik niet begrijp is dat zo’n mooi museum moet zal moeten sluiten, terwijl de prijzen van de museumkaarten omhoog zijn gevlogen en een dandy in een jaguar zoeft. Publieksgeld dat op deze manier wordt geïnvesteerd is een schande. Mensen, die dit soort banen bekleden, zouden zich bewust moeten zijn dat het een ambt betreft en dat met publieksgeld naar behoren moet worden omgegaan. Waarom zo iemand volstoppen met geld, dat aan de cultuur, het museum, wordt onttrokken?
  Wanneer er ontslagen moeten vallen, zou deze heer op de eerste plaats behoren te staan.

  Groet,
  Diny Meijer

 2. Een witte jaguar hoe verzin je het. Dieren horen in de dierentuin of in de soep het is een schande.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*