Don’t quit your day job yet

Don't quit your day job yet

Bij het elegante verse Rotterdamse kunstenaarsinitiatief van Weronika Zielinska en Jesse van Oosten, aka Upominki, toont heden Ties Ten Bosch zijn meest recente project onder het vaandel “I don’t quit my day job“.

Don't quit your day job yet

Don't quit your day job yet

Sporen en overblijfselen van de bijbanen rond zijn kunstenaarsschap dienden als basis voor een reeks ‘tekeningen’. De basis voor deze serie lag voor het oprapen na het opbouw-bijbaantje van de tentoonstelling van Angela Bulloch (short big drama) – waarbij de lettersjablonen voor haar ‘rules’ nagenoeg letterlijk in de werken van Ties Ten Bosch vielen.

Don't quit your day job yet

Don't quit your day job yet

Don't quit your day job yet

Detail van reeds eerder publiek gemaakt drieluik.

Don't quit your day job yet

Don't quit your day job yet

‘Nijntje’

Don't quit your day job yet

Don't quit your day job yet

Don't quit your day job yet

Upominki vraagt haar exposanten een blijvende functionele toevoeging aan de tentoonstellingsruimte toe te voegen (zie het als een vorm van honorarium in natura in reverse). De toegevoegde waarde voor de ruimte bestond ditmaal uit een verrijdbare en daardoor multi-inzetbare tentoonstellingswand.

Don't quit your day job yet

Aanrader: de opening ging tot in de vroege uurtjes en is nu NOG 1 WEEK TE AANSCHOUWEN t/m 7 OKT.

Upominki:Kapelstraat 32, Rotterdam.

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*