The Muslims Are Coming!

Vergeet Fitna en de bordpapieren Mohammedvertelling: achter elke moslim schuilt een stand up comedian. Berg je, als dat alom bekend wordt… Ik vrees voor ongekende volkswoede. Bert Visser en Thomas Acda bestormen de ambasaade van Boom Chicago. André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink belegeren het Comedy Café Amsterdam. Freek de Jonge roept op tot stiltegebed. Lenette van Dongen en Janneke Jager stoppen met shoppen. “Ordinaire broodroof” aldus Jan Jaap van der Wal.

themuslimsarecoming.com

youtube.com/watch?v=1brf79VyF40

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*