Aleksey Kondratyev

Fabricated Adventures (in progress)

“The photographs in this series are of locations which emulate a natural environment for the purpose of recreation. As humans live in their present environments, their experience is determined and limited by their time in history, climate, and physical location.The recreational spaces in this body of work provide a temporary escape from these limitations and from the reality of one’s present physical and geological surroundings.”

Alekseykondratyev.com

(via BeautifulDecay)

Alekseykondratyev.com

advertentie(s)
About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*