About [Redactie] 8976 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

  1. Ik lees het met verbijstering en afgrijzen:

    ” In plaats van “huren in een project waarvan de realisatie nog niet verzekerd is” pleitte Van Gent in een gloedvol betoog voor een nieuw museum, “een gebouw met architectonische allure aan Maas”, een nieuw “iconisch” onderkomen voor Museum Rotterdam, Maritiem Museum, OorlogsVerzetsmuseum én het Havenmuseum. ”

    Van dit plan was ik niet op de hoogte. Je zou er mismoedig van kunnen worden.

    Van steen krijgen ze een stijve. Bestuurders aansprakelijk stellen voor de schade die ze aan een stad toebrengen is niet mogelijk. Soms zou je het willen. Kostenoverschijding Spuiforum Den Haag is ingeboekt op 5% waar 20% normaal is en 70% niet ongebruikelijk. Laat diegenen die vóór stemden dan in ieder geval tekenen voor de rest van de overschijdingen. “Daar zijn we persoonlijk voor aansprakelijk.”

    Wat dat betreft: creatief met leegstand zoals in het artikel is ook niet kostenneutraal maar in ieder geval spraakmakender, bruisender en het toont lef.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*