Amsterdam Dinner Movement

A guide to Amsterdam’s Self-organized Art Initiatives; in print (ondermeer) op de Kunstvlaai volgens het Pay What You Want principe en online downloadbaar en printbaar: een overzicht van een hele ris van Amsterdamse kunstenaarsinitiatieven.

dinnermovement.nl.vu

Bizar; van meer dan de helft heb ik/had ik nog nooit gehoord. De verborgen rijkdom aan initiatieven van Amsterdam. Veel zijn aanwezig op de Kunstvlaai.

dinnermovement.nl.vu

About Jeroen Bosch 4735 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*