Amsterdam Dinner Movement

A guide to Amsterdam’s Self-organized Art Initiatives; in print (ondermeer) op de Kunstvlaai volgens het Pay What You Want principe en online downloadbaar en printbaar: een overzicht van een hele ris van Amsterdamse kunstenaarsinitiatieven.

dinnermovement.nl.vu

Bizar; van meer dan de helft heb ik/had ik nog nooit gehoord. De verborgen rijkdom aan initiatieven van Amsterdam. Veel zijn aanwezig op de Kunstvlaai.

dinnermovement.nl.vu

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4570 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*