De geschiedenis van Pong

“Alcorn headed out to the local Walgreens, picked up a $75 black-and-white television set, hid the Hitachi logo inside a rudimentary orange casing, which housed the logic circuits and a coin box made from an upturned sawed-off plastic milk jug, and dragged it into the corner of Andy Capp’s, next to the pinball machines, the jukebox, and the Computer Space machine.”

““It’s weird,” Gattis told Alcorn as he counted the impressive bounty. “I’ve got guys at my doorstep at 10 a.m. when the place opens. They’re not drunks. They come in, play the Pong game, and don’t buy any beer.””

Buzzfeed.com/…/atari-teenage-riot-the-inside-story-of-pong-and-t

(via Neatorama)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*