Klek Shops

‘”klek-shop” is the bulgarian expression for a shop where you have to cower down, if you want to buy something, because they are celar-shops and offering and buying goes through the small celar-window. they are one of the many private solutions in the oeconomical crisis since the change of system in 1990 in bulgaria and worth to be shown in a speciale feature with interviews etc. (as intended by me somewhen).’

Sograph.deviantart.com/gallery/32146097

(via Neatorama)

Sograph.deviantart.com/gallery/32146097

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*