Frederique Pisuisse & Evita Vasiljeva @ Kafana Box Office

001 Frederique&Evita

IJskoud fluoriserende vingerverf, saunatalk, browservideo’s, blacklight en Madonna. Pisuisse en Vasiljeva bezetten samen Box Office en omgeving om de enscenering van een waargebeurd verhaal op te nemen en vervolgens het resultaat te herschikken tot een presentatie al daar, waarvan hier een verslag.

kafana.nl

Navertellen is de appropriatie van het verleden. Door de waarheid kortstondig te bevriezen wordt de betrekkelijkheid er van voor even glashelder. Het eind van het jaar is voor toptienen en Frozen komt onverwacht met stip binnen in die van curatoren Klappe & van Doorn. Wie denkt dat de digitale generatie onverstaanbaar aan het worden is, zou eens goed moeten luisteren naar wat dit duo te zeggen heeft.

‘Based on a true story’

Een selectie uit het getoonde werk:

(Bericht van dependent inhouse curators Klappe & Van Doorn)

DSC04926

DSC04938

DSC04947

DSC04950

DSC04958

En een kleine impressie van de opening:

DSC05153

(Met dank aan de Gerrit Rietveld Academie)

 

About [Redactie] 8950 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

  1. Lieve Fred,
    Wat geweldig nog niet eens klaar met de opleiding en nu al een recentie!!
    Ga zo door
    Liefs Mama

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*