Niels Post @ We Like Art

Niels-Post-On_Spam_Comment_Spam_5_800_012

    On Spam, Comment Spam #6.
    Handgezaagde populieren multiplex en mahonie beits, 2012.

“We vroegen Niels een om een nieuw werk te installeren speciaal voor een nieuwe Wall bij de Kerstshow bij VOUS ETES ICI (gaat komende week online). […] Toch willen we eigenlijk weleens het fijne weten van die wonderlijke teksten en hun herkomst.”

Uw correspondent uitgebreid aan het woord over zijn spam gerelateerde werken bij de collega’s van We Like Art.

Aanstaande zondagmiddag de WLA kerstborrel in Amsterdam. Komen, kijken, kopen!

Welikeart.nl/2012/12/15/interview-met-niels-post-over-handgezaagde-spamteksten-en-meer/

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*