The Traveller @ TENT

TENT_2012_Ramselaar_01

    Noe Sendas (links) en Diango Hernandez.

Interessant initiatief in de ruimte rechtsvoor bij TENT. De hele zaal is aan kunstverzamelaar Alexander Ramselaar om er als gelegenheidstentoonstellingsmaker een keuze uit zijn eigen collectie te maken. Bij de naambordjes van elk werk een korte overweging met betrekking tot het werk en/of de kunstenaar.

Resultaat is een tentoonstelling over iemand die een oprecht enthousiasme voor de kunst die hij mooi/belangrijk vindt wil delen met een publiek dat groter is dan zijn eigen directe familie- en vriendenkring.

Bij de Frieze is men een stuk minder enthousiast.

T/m 13 januari a.s.

advertentie(s)

Tentrotterdam.nl/shows/actueel/20121110_thetraveller.php

TENT_2012_Ramselaar_03

TENT_2012_Ramselaar_04

TENT_2012_Ramselaar_05

TENT_2012_Ramselaar_06

TENT_2012_Ramselaar_07

TENT_2012_Ramselaar_08

TENT_2012_Ramselaar_09

TENT_2012_Ramselaar_10

TENT_2012_Ramselaar_11

Elke zondagmiddag tussen 14:00 en 17:00 treft u Ramselaar aan deze tafel voor een toelichting of een praatje.

T/m 13 januari a.s.

Tentrotterdam.nl/shows/actueel/20121110_thetraveller.php

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Stond die Pim Palsgraaf er gisteren niet? Of ben ik er echt als een kip zonder kop voorbij gelopen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*