About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. omfg – the jingle disk.

    a youngster is more likely to want coloured grafics… computers will continue to excite the public…

    Mannen met baarden galore

  2. Goeie tips allemaal.

    Gary Kildall over Bill Gates: “He is divisive. He is manipulative. He is a user. He has taken much from me and the industry.” Koop dus geen PC met MS-DOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*