Balspel in de bergen

boemis-ho

“Преступное головотяпство со смертельным исходом” oftwel “razendsnel het dal in maar erm zo snel was nou ook weer niet de bedoeling”

(Youtube na de klik)

Poppenhoax of niet: het ziet er echt uit en ik kan me indenken dat de исходом regulier gek of dronken genoeg is om dit uit te proberen. Wie weet was het werkelijk niet helemaal de bedoeling zo. Mijn russisch is ronduit zwak. Hoe en of het afloopt: wie het weet mag het zeggen.

youtube.com/watch?v=ASPgOv7GL7o&feature=youtu.be

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*