Mark Landis @ The Avant/Garde Diaries

Kunstenaar als filantroop

“..this unassuming figure managed to dupe nearly fifty art institutions in over twenty states into accepting forged art works.”

Het geweldige verhaal van de kunstvervalser als filantroop kwam ooit al eens voorbij in kort. Onderstaande mini-documentaire maakt het er alleen maar beter op. Nogal kort maar wellicht een mooie aanzet voor lange versie?

Theavantgardediaries.com/en/article/265/MARK+LANDIS/Father+Philanthrophy (video na de klik)

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*