Marcin Dudek @ Harlan Levey Projects

Marcin Dudek @ Harlan Levey Projects

    Flex flat top, cutsout2

Slaat u het Rotterdamse Kunstcarnaval over deze week maar bent u toevallig in Brussel dan is dit wellicht een goede tip. Meer beeld van Marcin Dudek op de HLP Flickr.

T/m 2 maart a.s.

Hl-projects.com

Niels Post
About Niels Post 3530 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*