Hermann Josef Hack

Hermann Josef Hack

    Kuchen für alle, 110203, 2011.

Hermann-josef-hack.de

Hermann Josef Hack

    Hackordnung: Social Coolness Against Global Warming, 080213, 2008.

Hermann Josef Hack

    Ready for the Berlin procession on July 16, starting 2 p.m. in front of the Reichstag and marching through the city heading for the opening of the exhibition MOVING TARGETS in the STATTBAD Wedding at 4 p.m., Gerichtstr. 65, Berlin-Wedding. Find more on www.stattbad.net

Hermann Josef Hack

    WORLD BREAD BANK, 120912, 2012.

Hermann-josef-hack.de

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. Very cool – I found some urban interventions with bread tanks in Paris, this is awesome! thanks for presenting this artist!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*